Utställningstajm!

Jag har förövrigt en gosegris av världsklass här hemma. Hon fick denna "korg" på sin första utställning när hon var 5 månader - då var den typ det äckligaste hon satt sina tassar i. Nu spinner hon som om det var hennes egen mamma hon träffade varje gång hon ser den. Den måste följa med överallt! Nu i helgen är det som många vet utställning i Kristianstad och då måste den få följa med. Lördag-Söndag ska vi sova hemma hos mamma i Hörby så då måste vi ju ha med den dit med. Korgen kan ju absolut inte vara ensam i utställningshallen hela natten. 
Dagen idag ska gå åt till att packa alla saker som ska med. Dubbel och trippelkolla allting och sedan bära ned det som går att bära ned till bilen. Jag vet inte om jag ska ta med min stol eller inte. Jag ska ju gå assistent så jag har ingen egentlig nytta av den, men det är ganska så bra att ha en stol när man ska borsta igenom Deas päls och sedan om man skulle få några minuter över i någon paus så är det skönt att kunna sitta ned framför buren och ta det lugnt. 
 
Nu blir det kattbild!

Veggolåda!

Ja, nu har det gått 2 veckor sedan den förra lådan kom och klockan 8 i morse levererades den nya lådan. Den förra lådan drogs det verkligen ut på tiden med. Jag gjorde det sista av den förra lådan i förrgår, och det var falafel - lätt det krångligaste jag gjort på läääänge.
Iallafall, den nya lådan såg hur god ut som helst. Massor av grönsaker som såg dögoda ut och låg det massa annat roligt som typ ris, sesamfrön, nudlar, gnocci och tofu. Det roligaste med att få hem sådanahär lådor är att man gör saker som man i normala fall inte hade gjort. Denna vecka är spetskålen det jag inte har använt innan, förra gången var det kronärtskockorna. Nu blir det lite bildmaraton!
 
(Glöm inte! Allting i lådan är ekologiskt!)
 

Ni är ju kvar!

Åh, det trodde jag inte, att så många skulle läsa när jag skrev igen. Det ger alltid en kick att se hur många som läser det man skriver. Så länge man har någon besökare på bloggen per dag så vill man fortsätta skriva. Folk som inte vill läsa läser ju inte, så det måste betyda att Du som läser detta faktiskt vill läsa!
Nåja, efter gårdagens utflytt av vår stoooora bokhylla har projekt "hitta ny hylla" påbörjats. Än så länge är det bästa förslaget vi har att flytta runt på de vi har och inte köpa någon ny. Vi har så trångt i vårt sovrum att vi skulle kunna flytta ut den stora byrån från sovrummet och ha den som tv-bänk och flytta tv bänken så att den blir Magnus musikskåp. 
Just nu sitter han vid datorn med sitt inlämningsprojekt och kommer bli galen om jag försöker få honom att hjälpa mig att flytta saker så jag får nog vänta en timme eller två tills han har hunnit "sitta av sig" framför datorn. Dock klagar jag inte, det är ju faktiskt ett skolarbete han håller på med och inget annat (just nu).
Jag har förövrigt hittat en ny serie. De som känner mig vet att jag avverkar serier 20 gånger snabbare än en normal människa. En säsong kan jag lätt se på en vecka om jag har tråkigt. Jag tittar när jag diskar, när jag lagar mat och när jag fixar sminket på morgonen. Det var efter gårdagens Grey's Anatomyavsnitt som jag såg reklam för Scandal och jag har snart sett klart på det första avsnittet. Helt ok serie än så länge, när säsongen är slut kan jag nog bedöma den bättre. 
Nu - planering!

Ber om ursäkt..

Jag har blivit ultraseg med att blogga. Men jag har en ursäkt, kanske inte den bästa, men jag drar den ändå. Jag har jobbat och vi håller på att sortera i vårt vardagsrum. Eller ja, det är jag som sorterar och slänger/säljer och Magnus som köper mer. Men jag inbillar mig att det kanske håller på att bli mindre saker här hemma - eventuellt. Dessutom så kanske jag får in några slantar om jag säljer gamla saker som jag ändå aldrig använder. 
Det finns så mycket saker i mina gamla lådor som jag har tänkt att jag kanske skulle behöva ha någon gång, men som sedan blir liggande. Som exempelvis min systemkamera, köptes efter studenten och användes ganska flitigt  ett tag men sedan försvann inrresset och jag lade undan den. Den åker ut på tradera så fort jag har plockat hem orginalförpackningen från Mamma. Jag hoppas att den fick stanna kvar när jag var där och rensade sist. Det skulle vara olikt mig att slänga lådan till någonting jag har kvar. 
Vår stora expedit-hylla från IKEA lades ut på blocket för 30 minuter sedan och 2 stycken är redan intresserade. Den ena är på väg hit i detta nu. Det var ganska drygt att plocka ihop den, men det ska bli skönt att bli av med den, de är praktiska och sväljer massor av saker, men minst hälften är skräp! När den väl är borta ska vi bara lyckas hitta ett nytt skåp som är lägre och har dörrar. Magnus ska nämligen ha sina musikprylar där i så att jag slipper se dem mesta delen av dagen. Dock ska han ha 3 saker framme, en rullbandspelare, en kasettbandspelare och en LP-spelare. 
Det återstår att se hur bra det kommer se ut. Nu har jag precis lagat en av Magnus 4 kasettbandspelare. Män alltså!

Bygga naglar?

Jag tycker det är så fint när man har byggda naglar. Har länge velat ha det, men har ju alltid jobbat i sjukvården där det är ett big nono! Testade att bygga när jag gick i skolan för någgot år sedan, men det var under tiden som jag red väldigt mycket så det resulterade bara i att naglarna gick sönder på 3 dagar. 
Jag kommer ju gå assistent 3 helger i rad med början helgen efter denna som kommer. Jag har lite funderingar på att testa att bygga upp ett par (självklart med katt-tema). Skrev till Marika som har MM-center och frågat vad ett set med nya naglar skulle kosta mig, eftersom jag inte har några gamla. Hoppas att hon svarar snabbt så att jag kan få boka en tid som passar så att jag har snygga naglar under alla utställningarna. 

En LÅNG helg

Ja, det blev mycket åkande, mycket jobbande och lite vilande. I lördags var det Helsingør och Racekatten som jag gick elev-assistent hos. Det var en intressant företeelse med mycket danska och mycket katter. Jag hann knappt tänka på vad jag skulle lära mig utan det var bara till att jobba på. Minna som jag gick för hade kategori 2 och 4 så det blev Maine Coon, Norsk Skogskatt, Ragdoll, Siamet och Orientaliska korthår som jag fick kika på. Söta som attan hela bunten!
I finalerna (panelen som det heter på kattspråk) fick jag bära lite katter så jag var så nöjd så! Tyvärr blev ingen av kisarna som jag bar BIS, men jag fick iallafall höja upp katter för röster och det var kul. Nu har jag inget minne av exakt vilka katter jag bar förutom en Bengal från Helsingborg som var en riktig charmör. 
 
Efter en lång dag var jag hemma lagom till 21.15-ish och fick hoppa i säng ganska så akut eftersom jag skulle upp igen 02.50 och ta mig norrut. Magnus hade lyckats plocka hem en vän som skulle spela in lite gitarrspel så jag somnade väl vid 23tiden. När klockan ringde så var det bara till att packa upp sig och sätta på lite smink. 03.30 åkte jag mot Eslöv och Nine som sedan tog oss upp till Göteborg. Väl där var det bara till att ta det lugnt och vänta in att bedömningarna skulle börja. 

Innan min domare Wayne kom ut så hann jag (med typ en timmes marginal) städa burar och bord. Sortera lite priser, planera hur jag skulle kunna rymma om allt gick åt fanders och lugna ner mig igen. Tog en halv bulle för att lugna nerverna, men någon annan frukost blev det inte. Wayne är en amerikansk domare som tillhör CFA som är ett annat förbund än FIFe som jag är med i. De har lite andra rutiner och domarna sköter själv hanteringen av katterna och städar själva sitt bord, men istället har de en sekreterare som skriver ner bedömningarna till dem. 

När bedömningarna började så var det väldigt mycket lugnare än vad jag trodde att det skulle vara. Jag hann med allting som jag skulle göra och det flöt bra. Katterna kom, bedömdes och gick. Det var bara 3 BIV på hela dagen så det var inte mycket att hålla reda på för min del. En skön start på min "karriär" som assistent. Wayne var nöjd med mig och skrev ett bra omdöme så jag var så glad så. Tror att jag sa tack typ 4 gånger innan vi åkte hem. 

Jag har fortfarande inte hämnat mig från den makalösa sömnbristen, men jag hoppas att jag är åter i gängorna snart. Nu ska jag hitta sängkläder till mamma som sover här inatt! 

Skånetrafiken

Ja, alla som bor i Skåne vet att om den snöar - ta ett tidigare tåg (helst ett mycket tidigare). Jag vet inte hur ni i stockholm har det, men här är snö lite som ett ufo - ingen vet hur man ska hantera det. 
Självklart måste jag som skånebo föregå med gott exempel och ta tåget som går 40 min tidigare än jag planerade. Det var ytterst otrevligt att cykla till tåget måste jag säga. På något vis lyckades det snöa i motvind hela vägen (och då svänger jag ganska många gånger) så mitt smink är inte längre vad det var. Nu sitter jag på triangeln och väntar in mitt tidiga tåg som faktisk - är försenat. På andra spåret så är tåget också sent, men det är för att någon jäkel har försovit sig. 
 
För er som är intresserade av att veta varför i all sin dar jag är uppe klockan 5 på morgonen en lördag så är det för att jag ska till Danmark! Kattutställningar börjar tiiidigt på morgonen och jag ska vara assistentelev, så det är lika bra att komma iväg i tid. Nu verkar det som att mitt tåg faktiskt kommer - endast 7 minuter sent! Vi hörs i eftermiddag.
 

Potatispizza?

Ja, det första receptet som tillagades från veggolådan var en märklig potatis och jordärtskockepizza med sallad och dressing på bergamott. Det var hur mycket potatis och skockor på den som helst så den blev väldigt tjock. men faktiskt god över förväntan. Salladen piggade dessutom upp med sina citrustoner. Det ultimata är att allting var ekologiskt!
 
På första bilden ser man hur den såg ut innan den åkte in i ugnen. Inte alls spännande faktiskt. Men på de andra två bilderna ser man att det faktiskt ser ganska så gött ut med all sallad som piggar upp. Jag måste verkligen ge Årstiderna en eloge för att de har så stora portioner. Detta skulle räcka till två personer, men ingen av oss orkade äta upp så där är kvar tills imorgon med. 
 

Då var det bestämt

Ja, nu har jag bestämt mig. Tog mod till mig och mailade Danmark, ska nu bara gå där på lördagen och åker sedan upp med Nine till Göteborg på söndagen. Kommer vara trött som ett as eftersom jag ska köra hemifrån vid typ 3 på morgonen så det blir till att knoppa tidigt när jag kommer hem från Danmark. Det i sig lär väl inte vara ett problem eftersom jag kommer vara helt slut efter allt jag lärt mig. 
Måste verligen komma ihåg att packa med sköna skor så att jag inte dör när jag ska gå på riktigt på söndagen. Har hittat världens bästa källa av information - Sofia. Hon halvt skrämmer ihjäl mig och ger mig masvis av tips i en lagom blandning. Det bästa är nog att jag åker utan katt så jag behöver bara komma ihåg mig själv och mina saker och inte de en miljon sakerna jag hade behövt annars. 
Nu ska jag städa och vara nervös. Måste gå och köpa ett par nya jeans sedan också, ojoj vad jag har mycket att göra. 

Årstiderna!

Weeeoooo!! Idag kom för första gången Årstidernas vegetariska matlåda hem till oss! Blev ganska så paff när jag öppnade dörren för att gå ned med tvätten och hittade en stor låda utanför. Men åååh vad det luktade gott ur denna låda! Det kommer bli kul att se Magnus laga mat, men det kommer nog ta lite tid för honom att lära sig allting för det är en del planering som krävs. 
Vi får hem en vegetarisk låda varannan vecka, den innehåller 2 portioner och varar i 4 dagar. Väldigt smart planerat med massa saker som man kanske förbereder till rätt nr 2 och sedan använder hälften av. Sedan använder man den andra hälften på dag 3 till en ny rätt. I like it!
Måste ju lägga upp lite bilder på vad som kommer användas i veckan, så här kommer två bilder ur grönsakslådan. Jag måste säga att jag är lite kär. Sådanathär köper man inte hem så mycket av annars.
 

Quite Lovely!

Jag har precis haft en väldigt trevlig middag hemma hos Marie. Hon diggar blomkål precis lika mycket som jag och det är ovanligt! Gick hem till henne och gick sedan direkt en runda med hennes toksöta hund Milu. Han var verkligen söt som få, och sådan personlighet. 
Köpte en giraff till honom för att komma riktigt bra överens med honom redan från början, men han fick den aldrig. Marie protesterade vilt när hon insåg att giraffen hade ett huvud och den fick istället bli en del av hennes söta samling. Jag får helt enkelt muta Milu en annan dag. 
Nu står jag i ett lite svårt val. Självklart så får jag samma dag som jag tackat ja till att gå elev 2 dagar i Danmark reda på att jag kan få gå riktig assistent i Göteborg på söndagen för att en assistent lämnat återbud. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Ska jag prata med de i danmark och säga att jag bara vill gå en dag, eller ska jag verkligen ta tillvara på att jag kan öva i 2 hela dagar? Mycket jobbigt och tål att tänkas på.

Bones

Jag borde verkligen göra mig iordning. Ska till Marie om en stund, så fort hon hör av sig. Innan dess borde jag antagligen göra mig så pass iordning att jag kan röra mig utomhus. Som det är nu har jag inte orkat ens borsta håret idag. Funderar på att gå till henne, men hon bor ända borta vid Erikslust. Frågan är hur jag ska gå dit på kortast tid och gå kortast väg. Det kommer nog ta en liten stund att gå dit. En timme eller så. 
Nu blev jag stressad....

Att följa john?

Eller att följa mig.. det beror liksom på vad man har för intresse om man säger så. 

Följ min blogg med Bloglovin

Den stackars katten

Det blev inte så mycket funderande efter jag skrivit inlägget. Tjoffade fram alla saker och stoppade katten under kranen i köket. Det gick inte helt lysande så efter första schamponeringen gick jag in i duschen med henne. Det hade varit bra om de var små som kattungar hela tiden. Det hade blivit mindre blött överallt. 
Nu går fröken runt och sprätter med benen för att hon är blöt och Alva sitter och tycker att hon ser skitäcklig ut. Hon kommer äta upp så mycket hår att hon att det kommer räcka till minst 8 hårbolllar. Mysigt!
Tydligen är det kutym att det blir tjurrusningar i lägenheten när pälsen är så pass torr att hon kan röra sig utan att se allt för besvärad ut - de har börjat nu. Hon tycker fruktansvärt synd om sig själv och jag känner mig lite som ett monster. 4 schamponeringar var inte det schystaste jag kunde göra en vanlig torsdag. Hon har sett väldigt missnöjd ut ett bra tag. 
 

Spännande helg!

Ja, jag ska ju åka över till Danmark och vara steward i helgen. De andra har fått reda på för vilka domare de kommer gå, men det har inte jag. Jag hoppas få gå på olika klasser de olika dagarna så att jag kan få känna på lite olika katter. Det är bra att ha hållt lite av varje när man sedan ska göra det på riktigt. Man vet ju inte vad man blir inslängd i.
Förhoppningsvis kommer jag få vara med någon som är snäll, men det är inte säkert. Många kan säkert vara snorkiga och då blir det bara att jobba på som att man hade eld där bak. Är inte så nervös just nu, men kommer säkert vara det när jag ska sätta mig på tåget 06:38 på lördag morgon. Det är iallfall inte å överdrivet tidigt så det är ju bra. Jag måste komma ihåg att växla lite pengar, eller om Magnus har danska pengar. Visserligen får vi ju mat och dryck när vi är assistenter, men det kan ju hända att där är någonting roligt att köpa. 
 
Sitter och är allmänt odräglig och orolig för WW i oktober. Ska rabiesvaccinera Dea för att kunna ha med henne om det känns lönt och hennes bedömningar är vettiga innan dess. Nu är det 2 veckor till hennes nästa utställning och jag ska bada henne idag eller imorgon. Har inte bestämt mig för om jag orkar göra det idag, det skulle vara skönt att ha det gjort men det är inte som att jag ser fram emot att bada en galen katt. Alva gick bra att bada, och Dea är ju 1000 gånger mer hanterad än Alva så det borde verkligen inte vara några problem. Jag vet bara inte om jag ska göra det i vasken eller i duschen. Får fundera på det en liten stund till. 
Måste passa på att tvätta också, antingen idag eller imorgon, och när jag ändå ska göra sådant måste jag gå och köpa ett par jeans eller strumpbyxor som jag kan ha i helgen. Har ju inga vettiga jeans utan hål i och det är ju inte helt snyggt att gå runt och se trasig ut. Nu måste jag se till att betala min kurs och sedan tycka lite synd om mig själv ett tag. Ska hem till Marie ikväll och gosa med Milu (som jag aldrig träffat, men jag hoppas att han är gosig)! 

En ny livsstil?

Ja, Herbalife försöker verkligen sälja in sig i mitt huvud. Jag ställde mig på vågen hos min "handledare" idag och hade mycket riktigt gått ner 2,9 kg på en vecka och en dag. Ingen dålig start tänkte jag. Men självklart var procenten lite off, hade gått upp i fett% och ned i muskelmassa. Upp i fettprocenten kan jag inte riktigt fatta, eftersom jag i princip inte äter fett, men jag gissar att det blir lite kaiko i kroppen när man håller på med sådanthär. Fick lite ångest och ska gå till SATS imorgon för att få upp mina muskelkilon igen. 
Nu ikväll var jag på ett introduktionsmöte för de som eventuellt vill bli licensierade Herbalife-folk/Wellness-coacher. Min handledare trodde att jag skulle bli bra på sådant eftersom jag inte verkar ha några problem med att använda produkterna rätt och inte heller är rädd för att prata med människor. Jag tycker det är lite fånigt att bli approachad om det redan - jag har trots allt bara ätit produkterna i en vecka. Känns lite mer som säljsnack om ni frågar mig. Jag ska väl bli smickrad av att hon "gillar" mig och tror att jag kan bli säljare och på så vis känna mig mer motiverad med att fortsätta med deras produkter gissar jag.
 
Men ja, det var ganska så intressant, man fick reda på lite mer om företaget, om hur det fungerar att arbeta för dem och lite annat med belöningssystem och produkterna. När man blir licensierad så får man  25% rabatt på alla deras produkter så även om man inte säljer alls eller mycket så tjänar man på det i längden. Dessutom, om jag lyckas med detta så kommer folk kanske fråga mig hur jag lyckades - och vill testa. 
När jag betalt in till fettförbrännigskursen får jag ett presentkort på 1145:- som jag ska använda för att bli licensierad. När man blir det får man ett produktkit som jag kan använda så oavsett vad lönar det sig snabbt om det skulle visa sig att jag kommer fortsätta med produkterna (som i dagsläget är planen). Jag gillar faktiskt shakerna och jag känner mig inte alls så trött som jag gjort innan när jag ätit andra produkter. Visst, sötsuget finns där fortfarande. Men när jag ser reklam för hamburgare eller pizza så är jag inte alls benägen till att vilja åka och köpa det. Jag hade lagat mat innan idag som jag skulle äta ikväll, men när jag kom hem från mötet och skulle äta så var jag mycket mer sugen på en shake med hallon/blåbär än på grönsaker och kyckling som jag i normala fall hade kastat mig över. 

Nu beöver jag gå och göra den väldigt tråkiga sysslan - rengöra gjutjärnsgryta. Önska mig lycka till!
 

Herbalife - fettförbränningskurs

Ja, nu har jag i princip varit urdålig på att skriva här. Det är lite deprimerande när man loggar in efter att inte ha skrivit och ser att det inte är någon som varit inne. Inte så konstigt - eftersom det inte finns någonting att läsa. 
Nu idag vägde jag mig här hemma, så det är inte någonting som jag kan gå på egentligen. Jag vägde ju mig hos Camilla som är Herbalife-försäljare och Wellness-coach. Det var en vecka sedan om jag inte minns fel. Nu ikväll när jag vägde mig här hemma har jag gått ned 2,8 kg. Förhoppningsvis så är vågarna inte helt olikvisande och jag ska tänka på att få väga mig imorgon när jag ska dit. Då blir det på samma våg som hon hade sist och jag kan bättre se om jag verkligen har gått ned det som jag vägde upp här hemma. 

Jag ska gå en "fettförbränningskurs". Den börjar nästa vecka, kommer hålla på i 10 veckor och man ska träffas 12 gånger sammanlagt. Det är inte en träningskurs där man aktivt ska bränna fett, utan föreläsningar om hur man ska kunna äta för att förbränna samt för att bli av med sötsug etc. Jag har faktiskt märkt att jag inte är lika benägen att vilja äta söta saker, men det kan ha att göra med motivationen. 

Det bästa för en tävlingsskalle som jag är att den som har gått ned mest i fettprocent under 10 veckor vinner 50% av en pott som alla betalar 250:- till när kursen börjar. Förhoppningsvis kan vi vli några stycken så att man iallafall kan få tillbaka det man betalt. Jag kanske inte ska banta allt för mycket nu innan kursen. man vill ju hålla chanserna för att vinna vid liv. 

Rocky Road Weekend

Ja det har sannerligen varit en fullspäckad helg. Men den (för mig) korta vinkvällen hemma hos Therese var awsome. Hon hade gjort den godaste Tacopajen ever och det blandat med mycket vin och massa tjejsnack ga mig 3 (tror jag vet var) väldigt najsiga fredagstimmar. Jag måste verkligen få receptet på den pajen, för jag har aldrig lyckats göra någon av mina så god någon gång. 
Jag fick alldeles just nu ett mail om att jag ska få vara elev-steward i Danmark nästa helg. Det är så otroligt skönt att få öva en helg innan jag ska gå som riktig assistent i Kristianstad den 23-24. Hoppas att Magnus inte har någonting planerat för jag vill verkligen öva :D

Bästa lunchen!

Ja, jag har ätit lunch! Det var fantastiskt att äta, och über att prata med Marie. Stackarn stod ut i 2,5 timme, mycket imponerande. Nu är de dax att förbereda inför vin! Men det är lite svårt att förbereda med stängd badrumsdörr. Dea sitter och ylar som en hungrig tiger utanför dörren så fort jag försvinner ur sikte. Stängda dörrar är tabu här hemma. 
Nu när jag sitter och skriver har hon placerat sig mellan mig och datorn och använder mig som huvudkudde. Tur att jag har så stor plats i knäet att jag ka ha både katt och dator där. 
 
"Lilla" myskatten

"Normal" dag!

Ja! Idag är en väldigt trevlig och normal dag. Det ska bli hur kul som helst att få först luncha med Marie och lyssna på historier från hennes skola. Vi har inte träffats på 2 veckor så det finns säkert hur mycket som helst att prata om! Hon kommer till malmö ca 12:45 och det tar ju en liten stund att gå till centralen så det är väl bara till att börja om en timme eller så. Ska sätta på mig ett ansikte innan dess och kanske till och med lägga in lite ny musik på telefonen. 
Som om det inte vore nog med att få träffa en fantastiskt människa på en dag så ska jag dessutom hem till Terra ikväll och vi ska dricka vin! Såklart tillsammans med Helena och Saara, annars hade det ju fattats några. Det var så längesedan jag träffade dem att de garanterat har hur mycket skvaller som helst från jobbet. Det kommer alltså bli en äkta fredag idag! 
Eftersom det är en enormt händelserik helg så kan jag ju passa på att säga Grattis i förskott! till min sambo som fyller år imorgon, 29 år blir han! Jag har faktiskt inte packat in paketerna än, men måste göra det under dagen, förslagsvis under tiden som han inte är hemma. Vi vet inte riktigt hur vi ska fira honom än, men det blir troligen utgång på något vis. Nästa år blir det värre, då måste vi ordna någonting större eftersom han fyller jämnt. Jag kanske borde fixa en överraskningsfest?
Söndagen då? Ja men då ska jag ju hem till Nine! Fika och mys samt massa kattutställningsplanering. Jag är helt uppe i varv när det gäller alla utställningar. Har ju dessutom anmält mig till World Winner i Danmark nu. Jag villvillvill gå som steward där! Cansen är typ 1 på miljonen, men jag ska iallafall dit! Och om jag får gå på WW så borde inte Scandinavian Winner vara helt omöjligt. Åh vad jag vill veta nu! 
Nej, dax att sluta drömma och börja sminka sig. Min hud har gått bersärk och blivit fiskfjällstorr så det är lite trixigt att få det snyggt.

catsandcrumbs.blogg.se

Ännu ett försök till att skapa den där vettiga bloggen som jag faktiskt vill uppdatera. Jag har länge drömt om att blogga, men har aldrig riktigt haft tålamod nog att göra det. Så kommer jag lyckas?

RSS 2.0